Steun ons asiel in Roemenië met eten.

Is de mogelijkheid er niet om een hond te adopteren maar wil je wel helpen. Koop dan hier in de webshop voeding voor de honden. https://www.paws-hope.com/rescuer-catalina-voica/

Bedankt 🙏 Den Ark

Contact : 0465009313  Edis Houdt van menselijke aandacht en is graag bij je. Als ik binnen ben dan is edis binnen en als ik buiten ben dan is ze ook graag buiten. Als het onbekende mensen binnenkomen dan kan ze behoorlijk waaks blaffen, maar als ze erachter komt dat ze aandacht kan krijgen dan is het al snel goed en wil ze graag knuffelen. Buiten aan de lijn is ze erg beschermend naar vreemde mensen (Onzekerheid).Na correctie loopt ze braaf mee. Ze heeft weinig contact met de buitenwereld en ik denk dat het een kwestie van wennen is. Wij zijn een druk gezin. Edis vindt het moeilijk om alleen te zijn en zij kan niet overal mee naar toe. Edis moet zich nu schikken tussen de andere dieren en mijn drukke werkzaamheden en zij mist aandacht. Naam: Edis Gechipt: ja Ras: Mechelse helder Geslacht: Vrouw Geboortedatum: 05/06/2020 Contact :

Contact : 0465009313 Edis Houdt van menselijke aandacht en is graag bij je. Als ik binnen ben dan is edis binnen en als ik buiten ben dan is ze ook graag buiten. Als het onbekende mensen binnenkomen dan kan ze behoorlijk waaks blaffen, maar als ze erachter komt dat ze aandacht kan krijgen dan is het al snel goed en wil ze graag knuffelen. Buiten aan de lijn is ze erg beschermend naar vreemde mensen (Onzekerheid).Na correctie loopt ze braaf mee. Ze heeft weinig contact met de buitenwereld en ik denk dat het een kwestie van wennen is. Wij zijn een druk gezin. Edis vindt het moeilijk om alleen te zijn en zij kan niet overal mee naar toe. Edis moet zich nu schikken tussen de andere dieren en mijn drukke werkzaamheden en zij mist aandacht. Naam: Edis Gechipt: ja Ras: Mechelse helder Geslacht: Vrouw Geboortedatum: 05/06/2020 Contact :

+32 474 30 80 07  Fleur kwam soms bij ons op logement. Zij is heel rustig. De kleine hond heet Lucky. Worden herplaatst vanwege een scheiding. Heeft u interesse? Gelieve dan contact op te nemen met de eigenaar:

+32 474 30 80 07 Fleur kwam soms bij ons op logement. Zij is heel rustig. De kleine hond heet Lucky. Worden herplaatst vanwege een scheiding. Heeft u interesse? Gelieve dan contact op te nemen met de eigenaar:

Adopteer Filmpje